PERINIĆ SISTEMI

U rasponu od skoro dva desetljeća, tvrtka Perinić sistemi je postala jedna od vodećih audio rental firmi u Hrvatskoj. Uz najam, drugi segment našeg poslovanja odnosi se na prodaju, opremanje i servis navedenog asortimana.

Poslovanje smo započeli 1994. godine i u početku smo se bavili samo audio sistemima. Ubrzo su nas naši zadovoljni klijenti inspirirali na proširenje usluge, tako da smo uz audio sisteme ponudili i prvorazrednu rasvjetnu opremu. Velik korak na nas dogodio se 2006. kada smo postali ekskluzivni zastupnici vrhunske nizozemske tvrtke PROLYTE. Ova uspješna suradnja rezultirala je brojnim predavanjima i stručnim usavršavanjima vezanim uz naš posao, s tim da su sigurnost i zaštita na radu uvijek imali značajnu ulogu u svim našim aktivnostima.

Opremili smo brojna TV studija i rental tvrtke u Hrvatskoj i izvan nje, a zahvaljujući stalnom ulaganju u Prolyte-ov asortiman, danas možemo ponuditi i jednu od najboljih modularnih pozornica na svijetu s različitim modelima i dimenzijama krovnih konstrukcija.

Želja za usavršavanjem i unapređivanjem asortimana naših usluga dovela nas je na jedno od vodećih mjesta u branši.  Našim profesionalnim pristupom te ponudom opreme i usluga, svim našim klijentima omogućujemo poslovanje po sistemu „ključ u ruke“, čime se smanjuje mogućnost nekompatibilnosti opreme različitih dobavljača, ali i vrijeme priprema i montaže.

Iz ponude usluga najma nudimo:

  • OZVUČENJE od pressica do koncerta u Areni
  • RASVJETU od televizijske do koncertne
  • BINE raznih visina i oblika
  • RAMPE za razne potrebe i manifestacije kao što su sajamski štandovi, TV snimanja, specijalni projekti koji iziskuju razne statičke izračune
  • KROVNE KONSTRUKCIJE od najmanjih dimenzija do MEGA pozornica s velikom nosivošću, rigging s obučenim i certificiranim operaterima
  • VIDEO PROJEKCIJE I PREZENTACIJE
  • ATESTIRANE STRUJNE ORMARE I BROJILA
  • INFRASTRUKTURU agregate i scenografiju

Dugogodišnja prisutnost na glazbenoj sceni rezultirala je brojnim dobrim odnosima s glazbenicima najrazličitijih vrsta i profila.

Uz najam, drugi segment našeg poslovanja odnosi se na prodaju, opremanje i servis navedenog asortimana. A kako se radi o dosita širokom spektru usluga i proizvoda, pozivamo vas da odvojite nekoliko minuta i pregledate našu galeriju ponuda s fotografijama raznih događaja koje smo pomogli organizirati.